Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Boonanza
  • Boonanza

 Op werkdagen voor 14:30 besteld, zelfde dag verzonden

 Winkel in Hengelo, alle dagen open*

 Gratis verzending vanaf €60

Minimaal aantal spelers: 3
10+ jaarSpeeltijd: 45-60 min
Maximaal aantal spelers: 5
Basisspel of uitbreiding?: Basisspel
Tags:
Moeilijkheidsgraad: Instap

Onze informatie over Boonzana:
Ben je fan van spellen zoals Catan en Hoogspanning, en dan vooral het ruilen en kaarten aftroggelen van andere spelers? Dan is dit spel voor jou! Haal de zakenman in je naar boven en handel sluw zodat jij de beste en meeste bonen verbouwt om een echte peulvruchtenmagnaat te worden!
Videouitleg van de uitgever:Van de uitgever:

In dit communicatieve kaartspel handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste geld? Iedere speler krijgt 5 bonenkaarten en moet deze op volgorde in zijn hand houden. Verder heeft hij twee bonenvelden, waarop hij bonen verbouwt. Als je aan de beurt bent, moet je één of twee kaarten uit je hand verbouwen. Daarna mag je met de andere spelers handelen. Als je genoeg bonen op een veld verzamelt, kun je deze voor goed geld verkopen. Maar omdat je soms een soort moet verbouwen die niet op jouw veld past, kan het gebeuren dat je de boel voor weinig geld weg moet doen...

Boonanza is een fascinerend handelsspel van de auteur van Agricola en Le Havre en is een echte aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld De Kolonisten van Catan.

Pluspunten:
  • Handelen, zaaien en oogsten.
  • Zeer interactief kaartspel.
  • Met aansprekend humoristisch artwork.

Alternatieve producten

Bijbehorende producten

whatsapp icoon
Vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon