Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Home / Boeken / 15+ / 1/3 Pindakaas en Sushi
1_Pindakaas_en_Sushi
  • 1_Pindakaas_en_Sushi

 Op werkdagen voor 14:30 besteld, zelfde dag verzonden

 Winkel in Hengelo, alle dagen open*

 Gratis verzending vanaf €45

Auteur: Roderick Leeuwenhart
Aantal Bladzijden: 216
Taal boek:
Soort Cover: Hardcover

Gesigneerde editie!

Info van de uitgever:

Marle ziet het helemáál niet zitten om een weekend lang omringd te worden door otaku – fans van Japan. Ze is door haar vriendinnen meegesleurd naar een animeconventie en stiekem op zoek naar een schokkend schrijfonderwerp. Dan ontmoet ze een mysterieuze ridder die haar de wonderen van het festival toont – maar ze raakt hem op slag weer kwijt!

Marle duikt dieper en dieper in de zee van chaos en cosplayers. Zal ze de ridder terugvinden voordat het weekend om is? Een lang geleden weggestopte kant van haar komt naar boven.

Pindakaas en Sushi is het eerste boek in zijn soort: een roman voor young adults en lezers daarboven die zich afspeelt op een Nederlandse animeconventie. Door de ogen van een nieuwkomer, maar tot de tanden bewapend met waarheidsgetrouwe details, scherp inzicht in geekcultuur en een heerlijke lofzang op de rasechte otaku. Oké, en soms ook een ironische knipoog.

Leef mee met Marles worsteling om niet alleen de ridder, maar ook haar ‘inner geek’ te vinden. Samen met haar vrienden Joyce, Esther en SaBBaT betreedt ze een stormachtig zomerweekend vol anime, cosplay, hotelontbijt en dealerrooms, waar geen van hen onveranderd uitkomt.

Alternatieve producten

Bijbehorende producten

whatsapp icoon
Vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon