×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Menara
  • Menara
  • Menara_1

Merk: 999 Games

Minimaal aantal spelers: 1
Speeltijd: 45-60 min
Maximaal aantal spelers: 4

Onze mening:
Menara is één van onze favoriete spellen. Coöperatief, snel te leren en in een half uur te spelen is dit de perfecte titel voor even tussendoor of na het avondeten. Kan zelfs alleen gespeeld worden en tot en met vier spelers. Goed overleg, vooruitkijken en geduld worden zeker geoefend met dit spel!

Onze korte speluitleg:Uitlegvideo van de uitgever:

Van de uitgever:
Coöperatief
bouwspel. Bouw samen een constructie door middel van verschillende opdrachten. Kan zelfs leuk alleen! Positieve details: kan snel opgezet worden (minder dan 5 minuten) Dus perfect voor even een korst sel na het eten.

Om beurten kies je één opdracht, die je volledig moet uitvoeren. Lukt dat namelijk niet, dan moet de tempel een bouwlaag hoger worden. De bouwtekeningen geven bijvoorbeeld aan hoeveel pilaren er op één of meer tempelvloeren moeten worden gezet of dat er een bepaald aantal pilaren moet worden verplaatst. Omdat pilaren uitsluitend op velden van dezelfde kleur mogen worden gezet, is dat allemaal lastiger dan het lijkt. Staat de tempel aan het einde van het spel nog overeind en heeft hij het juiste aantal bouwlagen, dan winnen de spelers gezamenlijk. Stort de tempel echter voortijdig in, dan is het project mislukt. Menara is een spel voor het hele gezin, waarin zowel tactiek als behendigheid een grote rol speelt.

Alternatieve producten

Bijbehorende producten

whatsapp icoon
Vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon