×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Zombie_Kidz___NL__verwacht_januari_2021_
  • Zombie_Kidz___NL__verwacht_januari_2021_
  • Zombie_Kidz___NL__verwacht_januari_2021__1

Merk: Curiosity Games

Minimaal aantal spelers: 2
Speeltijd: 15-30 min
Maximaal aantal spelers: 4

Onze mening:

Geweldige coöperatieve titel voor 2-4 spelers vanaf zeven jaar! Bescherm de school tegen de zombies, gooi de deur op slot en win het spel!

Wat deze titel zo bijzonder maakt is dat wanneer je een ronde wint trofeeën (stickers) verzamelt. Heb je er genoeg, mag je een evelop open maken en komen er meer speelstukken bij. Zo zitten er in het spel al 13 eveloppen en blijft het leuk en uitdagend, ook omdat er meerdere extra doelen zijn om te halen!

Video met uitleg:


Meer uitgebreide uitleg:

Zombie Kidz Evolution is het eerste 'legacy'-achtige spel voor kinderen. 

Het spel begint met een aantal basisregels, maar door vaker te spelen komen er meer spelelementen bij. Kruip in de huid van een vriendengroep die samen de school verdedigen tegen een zombie-aanval. 

Wanneer je aan de beurt bent, rol je de dobbelsteen en plaats je in dat lokaal een zombie. Daarna mag je één stap lopen en in de ruimte waar je dan staat 1 of 2 zombies verslaan. Maar let op: liggen er 3 of meer zombies in een lokaal, dan mag je daar niet naar binnen! Sta je met z’n tweeën bij een schoolhek, dan mag je daar een slot op leggen. Sluit de 4 hekken af voordat alle zombies op het bord liggen én je er geen meer bij kunt plaatsen wanneer dat moet. Is het gelukt? Tof! Dan mag je een sticker op het progressiepad plakken. 

Heb je een missie voltooid? Dan mag je óók een trofeesticker plakken. Wanneer je een sticker over een getal moet plakken waar een envelop bijstaat, zoek dan die envelop op en maak ‘m open. In de envelop vind je een kleine uitbreiding op het spel. Dus hoe vaker je speelt, hoe meer uitbreidingen je ‘vrijspeelt’. 

Je mag er altijd voor kiezen om de uitbreidingen niet te gebruiken en een potje te spelen met de standaardregels. Handig voor wanneer je met vrienden speelt die het spel nog niet kennen, of wanneer je met jongere spelers speelt. Heb je alles vrijgespeeld? 

Dan kun je samen proberen om alle missies te voltooien! Is dat gelukt en zijn er geen stickers meer? Dan heb je nog steeds een leuk spel dat je samen kunt spelen, mét of zonder de extra’s.

Alternatieve producten

Bijbehorende producten

whatsapp icoon
Vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon