Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Home / Spellen / Ideaal voor twee spelers / Splendor Duel NL/FR
Splendor_Duel_NL_FR
  • Splendor_Duel_NL_FR
  • Splendor_Duel_NL_FR_1

 Op werkdagen voor 14:30 besteld, zelfde dag verzonden

 Winkel in Hengelo, alle dagen open*

 Gratis verzending vanaf €60

Minimaal aantal spelers: 2
10+ jaarSpeeltijd: 30-45 min
Maximaal aantal spelers: 2
Basisspel of uitbreiding?: Basisspel
Tags:
Moeilijkheidsgraad: Ervaren

Informatie van de uitgever:

Splendor Duel is een gloednieuw 2-speler spel binnen het Splendor universum met unieke en innovatieve spelmechanismen, ontworpen door Marc Andre en Bruno Cathala.

Tijdens je beurt neem je fiches van het bord of gebruik je de fiches die je al hebt om juweelkaarten te kopen. Maak daarbij slim gebruik van privilege-rollen waarmee je een edelsteen- of parelfiche naar keuze van het bord mag nemen. De juweelkaarten leveren je prestigepunten en kronen op die je nodig hebt om te winnen. Deze kaarten bieden ook speciale eigenschappen en bonussen die de kosten voor het kopen van toekomstige juweelkaarten kunnen verlagen.

Om te winnen moet je aan minstens één van de drie voorwaarden voldoen die op de overwinningstegel staan weergegeven: 20 of meer prestigepunten, 10 of meer kronen of 10 of meer prestigepunten op kaarten van dezelfde kleur.

Inhoud: 1 overwinningstegel, 67 juweelkaarten, 1 zak, 3 privilege-rollen, 20 edelsteenfiches, 2 parelfiches, 3 goudfiches, 1 spelbord, 4 kroonkaarten en een spelhandleiding.Onze videouitleg:

Alternatieve producten

Bijbehorende producten

whatsapp icoon
Vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon