Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Home / Boeken / 10+ / Ottilie en de drochtenjagers (deel 1)
Ottilie_en_de_drochtenjagers
  • Ottilie_en_de_drochtenjagers

 Op werkdagen voor 14:30 besteld, zelfde dag verzonden

 Winkel in Hengelo, alle dagen open*

 Gratis verzending vanaf €60

Taal boek:
Soort Cover: Paperback
Aantal Bladzijden: 352
Auteur: Rhiannon Williams
Tags:

Onze mening:
Een bloedstollend avontuur met enge wezens, een echte aanrader voor lezers van De Grijze Jager-serie! Dit boek heeft een stoer meisje in de hoofdrol die veel - zo niet alles - overheeft voor haar broertje. De wereld is goed omschreven en het boek zuigt je mee het avontuur in!

Info van de uitgever:

Ottilie en haar broertje Waldemar hebben altijd voor elkaar gezorgd. Dus als Waldemar op een avond ineens verdwijnt, aarzelt Ottilie geen moment: ze moet hem vinden.

Ze ontdekt al snel dat haar broer is meegenomen door de drochtenjagers, een geheime organisatie die jaagt op wilde monsters. En meisjes zijn bij die jacht níét welkom. Maar daar Ottilie zich niet door tegenhouden - ze verkleedt zich als jongen en infiltreert in de groep.

Samen bereiken ze fort Fiori, waar ze zullen worden opgeleid door meedogenloze drochtenjagers. Ontsnappen is vrijwel onmogelijk. En dus traint Ottilie mee met de andere jongens, die niet doorhebben wie ze eigenlijk is.

Gewapend met haar pijl-en-boog en jachtmes blijkt Ottilie een van de meest getalenteerde jonge jagers van de groep. En ondertussen duikt ze dieper in het waren geheim van de drochtenjagers...

Alternatieve producten

Bijbehorende producten

whatsapp icoon
Vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon