Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Home / Spellen / Jungle Speed
128Jungle_Speed
  • 128Jungle_Speed
  • import
  • 129Jungle_Speed

 Op werkdagen voor 14:30 besteld, zelfde dag verzonden

 Winkel in Hengelo, alle dagen open*

 Gratis verzending vanaf €60

Tags:

Onze informatie over Jungle Speed:

Jungle Speed is een spannend kaartspel dat draait om snelheid en observatie. Het doel van het spel is om als eerste alle kaarten in je hand kwijt te raken door te reageren op overeenkomende symbolen met de kaarten van andere spelers. Het spel is leuk voor alle leeftijden en perfect voor feestjes en gezellige avonden met vrienden en familie.

Informatie van de uitgever:

Hardbox uitgave van het klassieke, razendsnelle kaartspel Jungle Speed waarbij je probeert zo snel mogelijk al jouw speelkaarten kwijt te raken. Spelers draaien ieder om de beurt, volgens de wijzers van de klok, de bovenste kaart van hun stapel op hun eigen aflegstapel. Als 2 spelers een kaart met hetzelfde symbool omdraaien (ongeacht de kleur), vindt er een duel plaats. De eerste van hen die de totem grijpt, wint het duel. De verliezer krijgt de afgelegde kaarten van zijn tegenstander, evenals zijn eigen afgelegde kaarten en de eventuele kaarten in de pot. Maar pas op: sommige symbolen lijken wel hetzelfde, maar zijn net even iets anders...
Concentratie en snelheid zijn erg belangrijk. En dat is nog niet alles: speciale kaarten maken het nog net iets ingewikkelder voor nog meer hilariteit in het spel! Zorg dat je als eerste al jouw kaarten kwijt bent en win!

Alternatieve producten

Bijbehorende producten

whatsapp icoon
Vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon