Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Home / Spellen / Ideaal voor twee spelers / De Kwakzalvers van Kakelenburg
De_Kwakzalvers_van_Kakelenburg
  • De_Kwakzalvers_van_Kakelenburg
  • De_Kwakzalvers_van_Kakelenburg_1

 Op werkdagen voor 14:30 besteld, zelfde dag verzonden

 Winkel in Hengelo, alle dagen open*

 Gratis verzending vanaf €45

Minimaal aantal spelers: 2
10+ jaarSpeeltijd: 45-60 min
Maximaal aantal spelers: 4

Onze mening:
Makkelijk te leren spel waarbij je tegelijktijd speelt en jouw ketel vult met ingrediënten.

Stop je op tijd, heb je geld en punten, ga je te lang door, kan je nat gaan en heb je geld óf punten. Met geld koop je nieuwe ingrediënten, met de meeste punten win je na negen ronden het spel. Makkelijk te leren, moeilijk om goed in te worden! Wat ook top is: Je speelt tegeljkertijd, dus het speelt lekker door. Ook goed met twee spelers!

Videouitleg van de uitgever:Info van de uitgever: 

Eenmaal per jaar komen in Kakelenburg de beste wonderdoktoren en beunhazen samen om drankjes tegen zweetvoeten, heimwee, de hik en liefdesverdriet te brouwen. Iedere kwakzalver kookt hier echter zijn eigen soep. Iedere speler trekt zolang ingrediënten uit zijn eigen, in de loop van het spel zelf samengestelde, voorraadbuidel totdat hij denkt dat zijn drank perfect is.
Maar pas op: een paar knalerwten en de hele drank ontploft. Het is dus beter om op tijd te stoppen en een kleinere portie te koken om zo met de opbrengst ervan kostbare ingrediënten aan te schaffen. Zo vult de voorraadbuidel zich met steeds meer nuttige ingrediënten, waardoor de volgende drank wellicht nog beter wordt en meer punten oplevert. In dit spel met meer dan 2000 combinatiemogelijkheden wordt het beproefde deckbuildingssysteem gecombineerd met het populaire 'push your luck'-mechanisme.

Alternatieve producten

Bijbehorende producten

whatsapp icoon
Vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon