×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Home / Roleplaying Games / Dungeons & Dragons (5e edition) / D&D 5.0 Dungeon Master Guide
D_D_5_0_Dungeon_master_guide
  • D_D_5_0_Dungeon_master_guide

Merk: Wizards of the Coast

Leeftijd:

Onze mening:

Dit boek is onmisbaar voor de Dungeon Master, de verhalenvertellen in dit roleplay systeem. Van hoe je gevechten eerlijk runt tot tips hoe avonturen te schrijven, hier staat alles in wat je nodig hebt! Naast deze Dungeon Master's Guide is het erg handig een Players Handbook en een Monster Manual te hebben.


Van de uitgever:
De Dungeon Master's Guide biedt de Dungeon Master diverse opties om een fantasierijk verhaal te verzinnen voor de populairste Tabletop RolePlaying Game (TRPG) ter wereld. Dit handboek biedt de inspiratie en de begeleiding die je nodig hebt om je fantasie te prikkelen en werelden van avontuur te creëren die je spelers kunnen verkennen en waarvan ze kunnen genieten in het universum van Dungeons & Dragons.
Binnenin dit handboek vind je hulpmiddelen voor het bouwen van een wereld, tips en trucs voor het maken van gedenkwaardige kerkers en avonturen, optionele spelregels, honderden klassieke D&D-magische items en nog veel meer!

De Dungeon Master’s Guide is samen met de Monster Manual en het Players Handbook een van de 3 essentiële Dungeons & Dragons boeken om jezelf helemaal onder te dompelen in de magie van Dungeons & Dragons
Hardcover, 320 pagina’s

Alternatieve producten

Bijbehorende producten

whatsapp icoon
Vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon