Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Home / Boeken / 10+ / Arlo Finch De Vuurvallei (deel 1)
De_Vuurvallei
  • De_Vuurvallei

 Op werkdagen voor 14:30 besteld, zelfde dag verzonden

 Winkel in Hengelo, alle dagen open*

 Gratis verzending vanaf €60

Taal boek:
Soort Cover: Hardcover
Aantal Bladzijden: 320
Auteur: John August
Tags:

De Vuurvallei van scenarist John August (o.a. Big Fish, Charlie and the Chocolate Factory) is het eerste deel van een superspannende serie die fans van mysterie, magie en avontuur houden beslist zal aanspreken.

Arlo Finch verhuist met zijn moeder en zus naar Pine Mountain, Colorado. Hij heeft geen idee wat hem te wachten staat in het kleine stadje, waar hij meteen de aandacht trekt van duistere en oeroude krachten. Eerst denkt hij dat de vreemde gebeurtenissen die hem overkomen te maken hebben met de Rangersclub, waar hij zich bij heeft aangesloten. Deze scoutingclub gebruikt wilde magie uit de mysterieuze Lange Wouden.

Maar al snel raakt hij verzeild in een gevaarlijk avontuur dat de Rangersbeloften van trouw, moed, vriendelijkheid en waarheid tot het uiterste toe op de proef stellen.

Perfect voor tieners die gek zijn op fantasyseries zoals Percy Jackson.? Seira Wilson, Amazon-redacteur Een jongen verhuist naar een stadje waar hij meteen de aandacht trekt van duistere en oeroude krachten?

Alternatieve producten

Bijbehorende producten

whatsapp icoon
Vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon