Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Home / Boeken / Spel / Adventure by Book: De Schatzoekers van de Kuala-archipel
De_Schatzoekers_van_de_Kuala_archipel
  • De_Schatzoekers_van_de_Kuala_archipel

 Op werkdagen voor 14:30 besteld, zelfde dag verzonden

 Winkel in Hengelo, alle dagen open*

 Gratis verzending vanaf €45

Minimaal aantal spelers: 1
7+ jaarSpeeltijd: 45-60 min
Maximaal aantal spelers: 4

Informatie van de uitgever:
Jullie keuzes, Jullie avontuur, jullie verhaal. Je kunt De Schatzoekers van de Kuala-archipel alleen spelen, maar met meerdere schatzoekers wordt het een waar avontuur. Ga alleen of in een team op zoek naar mysterieuze schatten die in het eilandenrijk Kuala liggen verborgen. Kies je karakter uit de 4 kinderen, sla het bijbehorende stripboek open en beleef het avontuur van je leven. Los raadsels op, ontdek geheime doorgangen en ontwijk de vele valstrikken op de route, terwijl je gebruik maakt van de speciale vaardigheden van de kinderen. Jullie zullen samen de vele eilanden van de Kuala-archipel ontdekken om de mooiste schatten te vinden. De Schatzoekers van de Kuala-archipel: het eerste coöperatieve avonturenspel in stripvorm!

ERRATA:
Helaas zijn er tijdens het vertalen twee kleine foutjes in de boekjes gekomen.
1) In alle boekjes bij plaatje 11 is een extra getal "Zichtbaar" deze zou alleen voor Gabby zichtbaar moeten zijn, de andere spelers kunnen deze negeren anders komen zij bij een verkeerd plaatje uit.
2) Bij plaatje 70 in het boekje van Kik en Sarah is het getal 105 te zien op de kluis helaas kom je dan op een verkeerd plaatje uit omdat alleen Kik dat getal moet kunnen zien, dus Sarah kan dit getal negeren.

Alternatieve producten

Bijbehorende producten

whatsapp icoon
Vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon