Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

78_Regenwormen
  • 78_Regenwormen
  • 79_Regenwormen

 Op werkdagen voor 14:30 besteld, zelfde dag verzonden

 Winkel in Hengelo, alle dagen open*

 Gratis verzending vanaf €45

Minimaal aantal spelers: 2
8+ jaarSpeeltijd: 15-30 min
Maximaal aantal spelers: meer dan 5

Onze mening:

Yahtzee, maar dan veel beter: Je verzamelt tegels door middel van het gooien van dobbelstenen. Wanneer je aan het eind de meeste regenwormen hebt, win je het spel! Wordt ook veel verkocht als rekenspel voor het (jonge) kind.

Alternatieven:

Ken je Regenwormen en vind je het leukste deel het afpakken van andermans tegels? Dan wil je eigenlijk Geharrewar in de Sushibar! Dit spel heeft veel weg van Regenwormen, maar waar je met Regenwormen meer aan het rekenen bent, ben je hier strategischer bezig en heb je veel meer interactie met elkaar.


Videouitleg van de uitgever:

Van de uitgever:

De spelers zijn hongerige kippen op zoek naar regenwormen. Ze zijn makkelijk te vangen, maar wie te gulzig is, kan bedrogen uitkomen! De kippen voelen zich namelijk niet bezwaard om regenwormen van het bordje van hun concurrenten te stelen in plaats van uit de grond te trekken. Regenwormen is een luchtig dobbelspel, waarin de spelers steeds alle dobbelstenen met een gekozen symbool opzij leggen om te sparen voor een lekkere portie regenwormen. Soms is de portie al door een andere speler gereserveerd, maar dat geeft niets. Die is hem dan gewoon kwijt! Pluspunten:
  • Vrolijk spel, dat geschikt is voor alle doelgroepen.
  • Eenvoudig te leren, snel te spelen.
  • Past uitstekend in de koffer of handbagage.

Alternatieve producten

Bijbehorende producten

whatsapp icoon
Vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon